Screenshot af netteach.dk

NetTeach

NetTeach er en revolutionær ny platform skabt til at gøre undervisning lettere og sjovere for både lærere og elever.

Målet er, at gøre internettet, sociale medier og IT generelt til et brugbart værktøj i den daglige undervisning på alle uddannelsesinstitutioner fra folkeskolen til universiterne.

Siden er special-udviklet af MotionTwist og er ligeledes hostet af os.

Website: http://netteach.dk

Screenshot af Fornuftens Vogter

Fornuftens Vogter

Magnus ville gerne nå ud med sit budskab til så mange som muligt. Derfor konstruede MotionTwist en fiktiv superhelte-identitet, som kunne ligge til grund for et stærk og genkendeligt brand.

Derudover hjalp vi med branding og tilstedeværelse på sociale medier såsom Facebook og Twitter.

Siden er lavet i WordPress og er hostet af MotionTwist.

Website: http://fornuftensvogter.dk.

Screenshot af rinalotte.dk

RinaLotte.dk

Rina ønskede en side der stod ud i forhold til mængden. Derfor er siden i meget intens rød med sort som baggrund for virkelig at lade farven komme til sin ret.

Derudover brugte vi øjet som motiv, da øjne ofte er meget intense og ikke ofte ses som hovedmotiv på en hjemmeside.

Siden er lavet i WordPress og er hostet af MotionTwist.

Website: http://rinalotte.dk

MotionTwist laver hjemmesider, websites og webapplikationer. Uanset om du har brug for noget professionelt, prangende, eller bare noget helt personligt, garenterer vi et produkt af fineste kvalitet.

Hvis du er nystartet virksom giver vi dig muligheden for en hjemmeside på rentefri afbetaling, så du stadig kan få et professionelt ansigt udad til på nettet, uden at det vælter budgettet.

MotionTwist tilbyder også hosting af højeste kvalitet til en billig penge. Og det bedste af det hele er, at du altid har nogen at ringe til

I en verden der i stigende grad er digital er MotionTwist en solid partner, når det kommer til tilstedeværelse på nettet. Vi kan hjælpe med at sørge for at din virksomhed udstråler de rigtige værdier. Via sociale medier Facebook, Twitter og LinkedIn kan vi hjælpe dit brand til at nå ud til endnu flere mennesker.